ZDKMeđugradska avantura planinarske grupe BiH Exploreri, od Visokog do Kaknja

Međugradska avantura planinarske grupe BiH Exploreri, od Visokog do Kaknja

Grupa od 11 ljubitelja prirode, članova BiH Explorera, realizirala je turu na relaciji od Visokog do Kaknja a za sedam sati aktivnog hoda prešli su 27 kilometara.

– Svi sudionici u toj međugradskoj planinarskoj avanturi, od Visokog do Kaknja, uživali su tokom pješačenja i mnogo toga novog naučili – navode BH Exploreri.

Navode da je u nedjelju vrijeme bilo lijepo, nije bilo padavina i temperatura je bila idealna za planinarenje. Za 15 dana najavljuju nastavak njihove planinarske priče, na novim lokacijama.

BiH Exploreri su planinarska grupa koja voli da istražuje. Poznati su po turama između gradova, a dosad su realizirali ture od Travnika do Zenice, Kaknja do Zenice i Busovače do Zenice.

Fena / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE