Lokalne TemeMaturanti FKG-a obilježili 50. godišnjicu mature

Maturanti FKG-a obilježili 50. godišnjicu mature

Maturanti generacije 1968–1972. proslavili su prošloga vikenda (24-26.6.2022) svoj zlatni jubilej – 50. godišnjicu mature, a među njima Pero i Tomo Barbić, Ilija Bošnjak, Adam Filipović, Jozo Tomić, Slavko Harni, Mijo Nujić, Ivan Markešić, Tome Matić, Josip Neimarević, Jozo Jerković, Filip Zloušić, Ivan Brkičić, fra Slavko Petrušić, fra Luka Šarčević, fra Marko Oršolić i fra Stjepan Radić. U slavlju su im se pridružili kolege Josip Andrić i Antun Oršolić, koji su obilježli 40. godišnjicu svoje mature, te kolege Anto Jeličić i fra Nikica Zlatunić.

Mnogi od njih su nakon mature ostali prijateljski povezani, bilo kao fratri ili kolege u svojim zanimanjima, Međutim, neki se nisu se susreli još od mature – cijelih 50 godina – pa je ovaj susret bio jako dirljiv. Dva dana razgovora i pjesme, prebiranja zajedničkih uspomena, radosnog druženja i sjećanja na pokojne kolege i profesore protekla su tako brzo su se već zaželjeli novog susreta.

Visoko.co.ba/FKG


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE