BiHMašić tvrdi da je smrt jedne osobe od koronavirusa zataškana

Mašić tvrdi da je smrt jedne osobe od koronavirusa zataškana

Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Damir Mašić tvrdi da je od posljedica zaraze koronavirusom u Sarajevu preminuo Sejfudin Gogić, čija je smrt, kako kaže, zataškana.

Za Federalnu televiziju rekao je da će na današnjoj sjednici Zastupničkog doma Parlamenta Federacije zvanično postaviti pitanje hoće li iko konačno odgovarati za ove, kako kaže, katastrofalne propuste i nemar.

Također, o ovom slučaju kao i o smrti epidemiologa Šefika Bašagića za Federalnu televiziju oglasio se i glasnogovornik Javne ustanove Dom zdravlja Sarajevo Arman Šarkić.

visoko.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE