NaslovnicaBiHPrivredaMarketing age...

Marketing agencija EBBE COMMS dobitnik certifikata bonitetne izvrsnosti

Marketinška agencija EBBE COMMS d.o.o. iz Sarajeva dobitnik je certifikata izvrsnosti i bonitetne ocjene A+ za poslovanje u 2021. godini, dodijeljenog od strane bonitetne kuće Company Wall iz Banja Luke.

Ovim priznanjem agencija EBBE COMMS spada među 7,9 posto preduzeća koji su prema najstrožijim kriterijima dobili ovu bonitetnu ocjenu, što podrazumijeva da je preduzeće poslovalo pozitivno, da je sve svoje obaveze izmirivalo na vrijeme, da je poslovalo bez blokada, te da su sve plaće radnicima isplaćene na vrijeme.

“Drago nam je da smo dobili ovo priznanje i da je snaga kompanije EBBE COMMS d.o.o. prepoznata i ocijenjena. Naša agencija postoji kako bi drugim kompanijama pomogla da unaprijede svoju promociju i prodaju i upravo taj predani rad u kojem nastojimo biti full service marketing podrška klijentima doveo nas je do ove bonitetne izvrsnosti.”  kazala je Ema Alagić, direktorica EBBE COMMS d.o.o.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.