Manifestacija “Pozdrav proljeću 2015” narednog vikenda u rejonu PD “Gorani”

U organizaciji PD "Visočica" i Odreda izviđača "Visoko"

1319
Pozdrav proljeću 2015

Tradicionalna manifestacija “Pozdrav proljeću 2015”, koju kao i prethodnih godina organizuju članovi Planinarskog društva “Visočica” u saradnji sa Odredom izviđača “Visoko”, ove godine će biti održana narednog vikenda, u nedjelju 12. aprila. Kao i svake godine lokacija ove manifestacije je ista, a to je rejon planinarskog doma “Gorani”, Visoko, gdje će svi ljubitelji prirode i dobrog druženja imati priliku da uživaju u ovoj sjajnoj manifestaciji.

Također, organizatori ove manifestacije najavili su okupljanje i zajednički polazak te nedjelje, ispred Vatrogasnog doma Visoko, u 8:20 sati.

Organizatori su najavili da će, kao i prethodnih godina, za sve posjetioce manifestacije biti obezbijeđen ručak, odnosno, tradicionalni grah koji se već dugi niz godina poslužuje svim posjetiocima ove manifestacije, a sudeći prema prošlogodišnjem iskustvu i ove godine moglo bi se očekivati sjajno druženje i neka vrsta zabavnog programa u kome će uživati svi posjetioci.
Svakako, svim ljubiteljima prirode, planinarenja i dobrog druženja organizatori pozivaju da im se pridruže i uživaju u proljeću sa njima.

Komentari

komentara