Lokalne TemeCrna HronikaLopovi haraju po Visokom: U ovoj sedmici izvršene tri teške krađe, ukradene...

Lopovi haraju po Visokom: U ovoj sedmici izvršene tri teške krađe, ukradene stvari u vrijednosti nekoliko hiljada KM

U vremenskom periodu od 31.08.2020. do 05.09.2020.godine, u mjestu Smršnica,od strane NN lica izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” u podrumske prostorije vikend kuće vl. H.M. iz Visokog.

Tom prilikom otuđno je 200 metara elektro kabla i kosilica nepoznate marke.Izvršen uviđaj od strane istražitelja PS Visoko uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Ilustracija
Ilustracija

U toku noći 04/05.09.2020.godine, u mjestu Uvorići, od strane NN lica izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” u kuću vl. B. O. iz Visokog.

Tom prilikom otuđena je TV plazme marke “LG” i tri kutije sa raznom vrstom alata. Izvršen uviđaj od strane istražitelja PS Visoko uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Ilustracija
Ilustracija

U vremenskom periodu od 01.09.2020. do 05.09.2020.godine, u u mjestu Donja Zimča, od strane NN lica izvršeno je krivično djelo”Tteška krađa” u kuću vl. I.R. iz Visokog.

Tom prilikom otuđena je jedna kosilica nepoznate marke, jedna kosilica marke “Einhell”, trimer marke “Einhell”, motorna pila nepoznate marke marke,TV plazma marke “LG”, TV plazma nepoznate marke i tri bicikla nepoznate marke. Izvršen uviđaj od strane istražitelja PS Visoko uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Redakcija / Visoko.co.ba / MUP ZDK


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE