Lokalni tim ASuBiH Visoko poziva sve srednjoškolce na prezentaciju aktivnosti asocijacije u Visokom

Članovi Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini, Lokalni tim Visoko, na čelu sa koordinatoricom Aminom Mihaljević, održat će u četvrtak, 11. februara tekuće godine, prezentaciju rada Lokalnog tima ASuBiH Visoko. Na samoj prezentaciji bit će prikazan rad visočkih srednjoškolaca, posebno o pravima srednjoškolaca koja obezbjeđuje ova asocijacija, ali i o drugim aktivnostima kao što su zimski kamp ASuBiH Visoko pod nazivom “Winter Magic” ili programi povodom 17. novembra – Dana srednjoškolaca, koje je u proteklom periodu proveo Lokalni tim ASuBiH Visoko.

Ovom prilikom pozivamo sve srednjoškolce sa područja općine Visoko da nam se pridruže na prezentaciji, koja će biti održana u Velikoj sali Mješovite srednje škole “Hazim Šabanović” u Visokom, sa početkom u 13:00 sati.

 

PR Lokalnog tima ASuBiH Visoko, Melina Dragunić.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.