Lokalne TemeSaopćenjaLokalni tim ASuBiH Visoko poziva sve srednjoškolce na prezentaciju aktivnosti asocijacije u...

Lokalni tim ASuBiH Visoko poziva sve srednjoškolce na prezentaciju aktivnosti asocijacije u Visokom

Članovi Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini, Lokalni tim Visoko, na čelu sa koordinatoricom Aminom Mihaljević, održat će u četvrtak, 11. februara tekuće godine, prezentaciju rada Lokalnog tima ASuBiH Visoko. Na samoj prezentaciji bit će prikazan rad visočkih srednjoškolaca, posebno o pravima srednjoškolaca koja obezbjeđuje ova asocijacija, ali i o drugim aktivnostima kao što su zimski kamp ASuBiH Visoko pod nazivom “Winter Magic” ili programi povodom 17. novembra – Dana srednjoškolaca, koje je u proteklom periodu proveo Lokalni tim ASuBiH Visoko.

Ovom prilikom pozivamo sve srednjoškolce sa područja općine Visoko da nam se pridruže na prezentaciji, koja će biti održana u Velikoj sali Mješovite srednje škole “Hazim Šabanović” u Visokom, sa početkom u 13:00 sati.

 

PR Lokalnog tima ASuBiH Visoko, Melina Dragunić.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE