Lamija Aždahić – Zlatna značka prvog ciklusa Fakultet islamskih nauka

U sarajevskom Domu mladih jučer je upriličena 16. svečana promocija 5.088 diplomanata i magistranata fakulteta i akademija Univerziteta u Sarajevu (UNSA), najvećeg i najstarijeg univerziteta u Bosni i Hercegovini.

U okviru svečanosti predstavljeno je i 200 dobitnika posebnih priznanja Univerziteta u Sarajevu i to dobitnika zlatne značke, srebrne značke i Povelje Univerziteta u Sarajevu.

Visočki dobitnici posebnih priznanja Univerziteta u Sarajevu su Nejra Mlačo, Edina Ibrišević, Amina Karavelić, Nermana Arnautović, Jasmin Hasandić, Dalila Alibegović i Lamija Aždahić te Adna Omanović iz Lješeva, bivša učenica Gimnazije Visoko.

Lamija Aždahić – Zlatna značka prvog ciklusa Fakultet islamskih nauka

“Velika je čast i zadovoljstvo biti dobitnica zlatne značke Fakulteta islamskih nauka Univerziteta u Sarajevu. Ovo priznanje simbolizira uloženi trud i rad tokom četverogodišnjeg studija. Prvenstveno se zahvaljujem dragom Bogu, a zatim svojim roditeljima i sestri koji su mi na ovom putu bili velika podrška. Školovanje nastavljam na master studiju kako bih dodatno nadogradila dosadašnje, stečeno znanje i bila u mogućnosti svojim trudom i radom dati doprinos našem društvu i domovini.”