“Kupi člansku kartu i podrži svoj klub!”

Košarkaški klub “Visoko” i Košarkaški klub “B.I.G” pokrenuli su zajedničku akciju koju će realizovati tokom manifestacije “Visočko ljeto”, a čiji je cilj prije svega popularizacija košarke u našem gradu i podrška ovim klubovima. Tokom Dana kulture i sporta u centru grada je postavljen štand na kojem svi zainteresovani mogu da se upišu u KK “B.I.G”, odnosno u njihove mlađe kategorije, kao i da kupe članske karte za utakmice KK “Visoko” koje će važiti za kompletnu narednu sezonu u A-1 ligi!

Članske karte se prodaju pod motom “Kupi člansku kartu i podrži svoj klub” i koštaju 20 KM. Kupovinom karata direktno pomažete radu visočkog prvoligaša, a reakcije sugrađana tokom prve noći akcije su veoma dobre.

Za petak, 22. jula, najavljena je i Noć košarke koja će biti održana ispred KC Altindag u Visokom, a počinje u 19 sati. Poziv je to svim ljubiteljima košarke da dođu i na još jedan način podrže mlade košarkaše KK “B.I.G” i KK “Visoko”!

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.