Lokalne TemeKulturaKUD "Visoko" nastupio na smotri folklora u Lukavcu

KUD “Visoko” nastupio na smotri folklora u Lukavcu

U subotu je u Lukavcu održana 4. međunarodna smotra folklora “Lukavac 2022” na kojoj je učešće uzelo 10 kulturno-umjetničkih društava iz BiH, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Crne Gore. Među njima su bili i predstavnici KUD “Visoko”.

“Sinoć smo po prvi put gostovali na smotri folklora ‘Lukavac 2022’ u organizaciji GKUD ‘Lukavac’. Koristimo priliku da se domaćinima zahvalimo na pozivu, gostoprimstvu i lijepoj atmosferi tokom boravka u njihovom gradu. Nadamo se i budućnoj saradnji i druženju!”, poručili su iz visočkog KUD-a.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE