NaslovnicaPreporukaKralj Charles...

Kralj Charles se našalio na svoj račun nakon brojnih nezgoda s olovkama N. O.

Čini se da se kralj Charles III našalio na račun svog nesretnog niza nezgoda s olovkama dok su se on i Camilla upisivali u knjigu gostiju u Škotskoj.

Ovakva reakcija dolazi nakon dva videosnimka monarha koji ima problema s olovkama dok potpisuje dokumente tokom razdoblja žalosti za svojom pokojnom majkom, kraljicom Elizabetom II.

Kralj i kraljica pratilja obavili su svoj prvi javni angažman nakon kraljičine smrti u Škotskoj u ponedjeljak (3. oktobra).

Dok se upisivao u knjigu gostiju u Dumferlineu, činilo se da će Charles koristi vlastitu olovku prije nego što ju je dao Camilli i nasmiješio se.

Zatim je dodao: “Ove stvari su tako temperamentne.”

Čini se da se monarh referirao na popularni video u kojem je doživio nezgodu dok mu je nalivpero curilo tokom potpisivanja dokumenta u Sjevernoj Irskoj.

Prvo je napisao pogrešan datum dok se potpisivao pred kamerama, prije nego što je olovka počela curiti.

“O Bože, mrzim ovo!”, rekao je gubeći strpljenje, “Ne mogu podnijeti ovu prokletu stvar, što rade, svaki smrdljivi put.”

Nakon njegovih nesreća, kralju je žena uručila novu olovku dok je pozdravljao članove javnosti u Cardiffu kazavši: “Za svaki slučaj”. Charles je prepoznao humor u poklonu i nasmijao se dok ga je prihvaćao.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.