PreporukaFilmKontraverzni dokumentarac o Britney Spears podigao mnogo pitanja

Kontraverzni dokumentarac o Britney Spears podigao mnogo pitanja

Britney Spears na društvenim mrežama oglasila se o dokumentarcu “Framing Britney Spears”, koji je izazvao kontroverze i koji stavlja u fokus njen problematični odnos s ocem Jamiejem Spearsom.

“Svaka osoba ima svoju priču i svoj udio u pričama drugih ljudi! Svi mi imamo toliko različitih, svijetlih, lijepih života! Upamtite, bez obzira na to što mislimo o životu neke osobe, to je ništa usporedivo s pravom osobom koja živi iza objektiva”, napisala je Britney na Twitteru.

Iako pjevačicu prati više od 55 miliona ljudi, objavu je lajkalo samo oko 25.000 njih, a oko hiljadu je komentarisalo njezine riječi.

“Volimo te i podržavamo”, “Brit, ako želiš kontrolu nad svojim novcem, to je jedna stvar, ali kad tvoj dečko ima više utjecaja na to nego ti, to bi trebao biti znak za uzbunu”, “Oslobodite Britney”, napisali su njezini pratitelji.

Dokumentarac o Britney imao je veliki odjek u svijetu otkad je izašao prošlog petka. Istražuje kako se pjevačica proslavila, okrutno ponašanje medija prema njoj, njezino mentalno zdravlje i bitku s ocem Jamiejem Spears,, kojeg je sud imenovao njezini skrbnikom. Naime, procijenjeno je da ona sama ne može odlučivati o svom novcu, hrani, odijevanju i drugim svakodnevnim stvarima nego da to treba raditi njezin tata.

Dokumentarac je počeo s prikazom pokreta “Oslobodite Britney”, njegovim prosvjedima i videima na društvenim mrežama. On je nastao kao posljedica Britneyine legalne bitke s ocem i tvrdnji njezina odvjetnika da se pjevačica boji svog oca i neće više nastupati ako on bude odlučivao o njezinoj karijeri. Jamie više ne odlučuje o njezinu privatnom životu, no donosi konačne odluke o njezinim financijama.

Britneyin dečko Sam se o svemu oglasio na Instagram storyju. “Sada je važno da ljudi shvate zašto imam nimalo poštovanja za nekoga tko pokušava kontrolirati našu vezu i stalno baca prepreke pred nas. Prema mom mišljenju, Jamie je potpuni se*onja. Neću ići u detalje jer sam uvijek poštovao našu privatnost, ali u isto vrijeme nisam došao u ovu zemlju kako ne bih bio slobodan i smio izraziti svoje mišljenje”, napisao je osobni trener porijeklom iz Irana.

 

 

 

 

Visoko.co.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE