NaslovnicaLokalne TemeKonkurs za do...

Konkurs za dodjelu novčane pomoći za nabavku udžbenika djeci branilaca

Obavještavaju se branioci i članovi njihovih porodica da je Služba za boračko invalidsku  zaštitu i društvene djelatnosti Grada Visoko objavila Konkurs za dodjelu novčane pomoći za nabavku obaveznih udžbenika – djeci branilaca za školsku 2022/2023. godinu. Konkurs je objavljen 23.06.2022. godine i ostaje otvoren do 12.07.2022. godine svi zainteresirani kandidati informacije o uslovima i trajanju konkursa mogu dobiti u Centru za informisanje Gradske uprave Visoko, na šalteru broj 1. gdje će i dobiti obrasce za prijavu.

KONKURS

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.