Konjički klub “Vilenjak” ostvario dobre rezultate u Sarajevu

Dana 14. i 15.08.2021. godine, na održanom takmičenju “Prvenstvo FBiH u preponskom jahanju” koje je održano u organizaciji KK Sarajevo a pod pokroviteljstvom Saveza konjičkih organizacija FBiH, takmičari Konjičkog kluba “Vilenjak” Visoko, ostvarili su jako dobre rezultate.

Emin Delibašić, na grlu Nar, osvojio je prvo mjesto na visini 50 cm, otvorena utakmica i prvo mjesto na visini 70 cm, otvorena utakmica.

Ena Mujčinović, na grlu Masha, osvojila je treće mjesto na visini 50 cm, otvorena utakmica, drugo mjesto na visini 70 cm, otvorena utakmica i drugo mjesto u prvenstvu FBiH za kategoriju djeca.

Džan Imamović, na grlu Princess, osvojio je prvo mjesto na visini 90 cm, otvorena utakmica, drugo mjesto na visini 105 cm, otvorena utakmica i treće mjesto na visini 100 cm, otvorena utakmica.

Džan Imamović je nastupio i na grlu Baltazar, sa kojim je osvojio treće mjesto 80 cm otvorena utakmica.

“Čestitamo svim našim takmičarima, trenerima i članovima KK Vilenjak Visoko. Nadamo se da smo na najbolji način predstavili Grad Visoko i Zeničko-dobojski kanton, te tako prezentirali kako se to radi u najpopularnijoj konjičkoj disciplini”, poručili su iz KK “Vilenjak”.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.