Lokalne TemeKulturaKoncertom KUD "Visoko" i Armina Muzaferije spuštena zavjesa na obilježavanje Dana Grada...

Koncertom KUD “Visoko” i Armina Muzaferije spuštena zavjesa na obilježavanje Dana Grada Visoko

Nastupom KUD „Visoko“ i Armina Muzaferije u Kulturnom centru „Altindag“ spuštena je zavjesa na obilježavanje 29.augusta – Dana Grada Visoko.

– U proteklih nekoliko dana imali smo niz interesantnih događaja, kojima smo obilježili ovaj veliki datum za naše Visoko. Posebno smo ponosni kulturnim i sportskim događajima koje smo održali, a sve s ciljem da Visokom vratimo kulturu i sport. Živi nam i zdravi bili i vidimo se i dogodine. – kazao je gradonačelnik Mirza Ganić, prije početka koncerta pod nazivom „Poklon tebi, grade moj“.

U proteklih nekoliko dana održane su brojne manifestacije, promocije knjiga, izložbe, sportski događaji, kojima je obilježen 29.august Dan Grada Visoko, a ostaje nada da će pandemija, kao i sve što je donijela sa sobom, uskoro biti prošlost, te da će se i događaji poput obilježavanja Dana Grada Visoko ponovo održavati u normalnim okolnostima i u punom kapacitetu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE