BiHKonaković objavio službeni dokument iz UAE-a - u martu 2021. nije putovao...

Konaković objavio službeni dokument iz UAE-a – u martu 2021. nije putovao u tu zemlju

Ministar vanjskih poslova BiH i lider Naroda i pravde Elmedin Konaković na društvenim mrežama objavio je dokument za koji tvrdi da je službeni odgovor iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji dokazuje da u martu 2021. godine nije putovao u tu zemlju.

“Ovaj dopis šaljemo EUROPOL-u na daljnje postupanje. Raskrinkali smo još jednu laž palog koruptivnog režima i tako ćemo svaku iduću”, napisao je, između ostalog, Konaković.

Podsjećamo, pojedini mediji su objavili da se Konaković u martu 2021. godine u Dubaiju susreo sa osuđenim vođom međunarodnog narkokartela “Tito i Dino” Edinom Gačaninom.

Visoko.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE