Konačna lista studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju Ministarstva obrazovanja ZDK

Obavještavaju se redovni studenti koji su aplicirali za dodjelu stipendija redovnim studentima I i II ciklusa studija sa područja Zeničko – dobojskog kantona u akademskoj 2014/2015. godini, da je stigla Konačna lista kandidata koji su ostvarili pravo na stipendiju od strane Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Zeničko – dobojskog kantona i ista se može pogledati na Oglasnoj ploči općine Visoko svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati i na web stranici općine link SPISAK

Svi studenti koji se nalaze na navedenom spisku neophodno je da Službi za društvene djelatnosti i boračko – invalidsku zaštitu (soba broj 11 ili 13) u što kraćem roku dostave potvrde od komercijalnih banaka o broju tekućeg računa preko kojih će biti isplaćene stipendije.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.