NaslovnicaLokalne TemeKonačna lista...

Konačna lista redovnih studenata I i II ciklusa koji su ostvarili pravo na stipendiju

Obavještavaju se redovni studenti koji su aplicirali za dodjelu stipendija redovnim studentima I i II ciklusa studija sa područja Zeničko- dobojskog kantona u akademskoj 2020/2021. godini, da Konačnu listu kandidata koji su ostvarili pravo na stipendiju mogu pogledati na Oglasnoj ploči Gradske uprave Visoko svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati i na web stranici Gradske uprave www.visoko.gov.ba.

Na Konačnu listu kandidati imaju mogućnost ulaganja žalbe. Žalba se podnosi putem nadležne gradske službe Ministarstvu za obrazovanje,nauku,kulturu i sport Zeničko- dobojskog kantona u roku od 8 dana od objavljivanja Konačne liste na oglasnoj ploči i web stranici Grada.

Konačnu listu studenata preuzmite i pogledajte OVDJE.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.