NaslovnicaZDKKonačna lista...

Konačna lista kandidata koji su ostvarili pravo na stipendiju

Obavještavaju se redovni studenti koji su aplicirali za dodjelu stipendija redovnim studentima I i II ciklusa studija sa područja Zeničko – dobojskog kantona u akademskoj 2015/2016. godini, da je objavljena Konačna lista kandidata koji su ostvarili pravo na stipendiju od Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Zeničko – dobojskog kantona i ista se može pogledati na Oglasnoj ploči Općine Visoko ili na web stranici ministarstva www.zdk.ba

Svi studenti koji se nalaze na navedenom spisku neophodno je da Službi za društvene djelatnosti i boračko – invalidsku zaštitu (soba broj 13) u što kraćem roku dostave potvrde od komercijalnih banaka o broju tekućeg računa preko kojih će biti isplaćene stipendije.

Link:  Konačna lista kandidata koji su ostvarili pravo na stipendiju

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.