Kompanija Vispak pokrovitelj Ljetnog festivala u parku „Ravne 2“

Pripreme za ovogodišnji Ljetni festival, „Summer Solstice Festival“ koji će i ove godine biti održan u Arheološko-turističkom parku „Ravne 2“, a povodom dolaska ljeta, u punom su jeku, a već odavno je poznat i sam program, koji će do početka festivala biti još bogatiji i sadržajniji.

Sa zadovoljstvom možemo saopćiti kako će treću večer festivala nastupiti legendarni bend Bombaj štampa na čelu sa Brankom Đurićem Đuro, a pokrovitelj tog nastupa bit će kompanija Vispak. Vispak će ove godine na festivalu biti zastupljen i sa svojim proizvodima, čuvenom „Zlatnom džezvom“ koja je svoje mjesto pronašla i u Ginisovoj knjizi rekorda, a svi posjetioci će imati priliku degustirati Vispakove proizvode, ali i naučiti mnogo toga kroz prezentacije koje će biti održane. Naravno o svemu ovome više će biti poznato u narednim danima i sedmicama, ali ono što je sigurno jeste da nas očekuje još jedan nezaboravan ljetni festival, koji će ove godine podržati i naša najveća prehrambena kompanija.

Za one koji još nisu vidjeli program festivala bitno je napomenuti kako festival počinje 20.juna nastupom grupe Sar e Roma, 21.juni je rezervisan za Gorana Karana, koji tradicionalno nastupa od prvog festivala, dok je 22.juna na rasporedu „Bombaj štampa by Vispak“. I posljednji dan festivala očekuje nas bogat program, a svi oni koji do sada nisu imali priliku uživati u sjajnom performansu „Đurologija“, za to će imati priliku u nedjelju 23.marta u parku „Ravne 2“, dok zavjesu na ovogodišnji festival spušta sarajevski bend „Pochko & New Primitives“.

Svi su dobrodošli, ulaz na sve četiri dana festivala je besplatan, obezbijeđen je i veliki broj parking mjesta, dok sve posjetioce očekuju i brojna iznenađenja, degustacije i uživanje u prirodi i ljepoti najljepšeg parka u ovom dijelu Evrope.

Program Festivala: http://piramidasunca.ba/bs/park-ravne-2-programi.html