Komitet za hitnost NSBiH imenovao trenere i izbornike u ženskim i omladinskim selekcijama

Na sjednici Komiteta za hitnost NS/FS BiH imenovani su selektori ženskih i omladinskih nacionalnih selekcija.

Samira Hurem će i u narednom periodu voditi žensku „A“ reprezentaciju Bosne i Hercegovine, kao i Mario Ivanković mušku „U-19“ reprezentacije.

Novi selektor muške „U-17“ reprezentacije je Admir Raščić, a selektori ženskih „U-19“ i „U-17“ reprezentacija ostaju Dragan Jevtić i Ilija Lucić.

U stručne štabove omladinskih selekcija su imenovani pomoćni treneri. U muškoj reprezentativnoj selekciji „U-21“ će biti Muhamed Berberović, a Amir Spahić u muškoj „U-19“ reprezentativnoj selekciji. Admir Hasančić je pomoćni trener u „U-17“ reprezentativnoj selekciji, a Armin Duvnjak pomoćni trener u muškoj „U-15“ reprezentativnoj selekciji.

Nfsbih.ba / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.