NaslovnicaZanimljivostiKoliko vam je...

Koliko vam je potrebno da uočite toaletni papir?

Yorkshire Water, komunalno poduzeće za snabdijevanje vodom i pročišćavanje vode u Engleskoj, napravilo je jednu prikladnu mozgalicu.

Na ilustraciji su higijenske potrepštine poput štapića za uši, pelena, vlažnih maramica… Vaš zadatak je pronaći jednu rolu toaletnog papira koju su vješto sakrili.

 

Ovim potezom kompanija je htjela osvijestiti ljude da ne bacaju otpad u zahodsku školjku jer time zagađuju okoliš, prvenstveno vode.

Također, osvrnuli su se na početak pandemije kada se toaletni papir masovno kupovao – toliko da su police u trgovinama bile potpuno prazne, prenosi The Sun.

Uključite štopericu i provjerite koliko vam je vremena potrebno da pronađete skriveni pojam.

 

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/radiosarajevo.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.