NaslovnicaLokalne TemeKoliko košta ...

Koliko košta gorivo na benzinskim pumpama u Visokom?

Cijene goriva na svjetskim berzama padaju, ali taj pad se ne osjeti mnogo u našoj zemlji. Cijene nafte tek blago padaju.

U svijetu cijene nafte padaju zbog straha od smanjenja tražnje za gorivom usljed očekivane globalne recesije izazvane povećanjem svjetskih kamatnih stopa i jačanjem američkog dolara, koji ograničava mogućnost kupovina nafte potrošačima koji posjeduju druge valute.

Cijene goriva u Visokom

Cijene naftnih derivata u Visokom smo istražili putem mobilne aplikacije Federalnog ministarstva trgovine, koja pruža uvid u cijene na svim benzinskim pumpama u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Na fotografijama pogledajte najjeftinije cijene goriva u Visokom.

N.K. / Visoko.co.ba

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.