Kolašinac dolazi na okupljanje Nogometne reprezentacije BiH

U nedjelju, 19. marta u Trening centru NS/FS BiH u Zenici počinje okupljanje igrača i stručnog štaba „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Na pripreme će u ponedjeljak doći i Sead Kolašinac koji je u posljednjem meču za svoj klub zadobio povredu, te će nakon pregleda biti poznato kakva je težina njegove povrede.

„U dogovoru sa našim igračem, Sead Kolašinac će doći na okupljanje reprezentacije BiH, kada i ostali reprezentativci. Po njegovom dolasku, naša ljekarska služba će pregledati Kolašinca, nakon čega ćemo dobiti i definitivnu informaciju o stanju njegove povrede. Kolašinac ima veliku želju da igra i pomogne ekipi, što je jako pohvalno, ali nećemo rizikovati da se njegova povreda dodatno ne pogorša, pa će odluka o njegovom nastupu biti donesena uz konsultacije sa našim doktorima. Ono što je posebno bitno istaći, za mene kao selektora, jeste činjenica da Kolašinac želi biti sa ekipom, što pokazuje duh tima i to mi ulijeva nadu da su ispred nas pozitivne stvari. Svaki igrač nam je potreban, a pogotovo igrač poput Kolašinca, pa čak i ukoliko ne bude mogao igrati, jer je on jako bitan za ekipu“, rekao je selektor Faruk Hadžibegić.

Nfsbih.ba / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.