ZDKPolitikaKO SDP ZDK: Fuad Kasumović ponavlja laži

KO SDP ZDK: Fuad Kasumović ponavlja laži

KO SDP BiH ZDK demantuje navode Fuada Kasumovića u kojima navodi da je predsjednik SDP Nermin Nikšić ” kupovao ” njegove zastupnike. Fuad Kasumović je do sada u više navrata ponovio ovu laž nastojeći se opravdati javnosti zbog gubitka zastupnika, koji su zadovoljavajući lične interese oborili prethodnu Vladu ZDK. Zašto dotični iz mandata u mandat gubi više od polovine zastupnika, odgovore treba potražiti u svojim redovima. Postavlja se  pitanje koja je svrha i glasati za stranku Fuada Kasumovića kada većina njegovih zastupnika svaki mandat pređe u većinu koju predvodi SDA i po ko zna koji put prevari birače i izda njihovo povjerenje.

 

Očigledno je da Fuad Kasumović iz mandata u mandat vara građane okupljajući oko sebe grupaciju kojoj očigledno nedostaje morala i karaktera. Iz stranke Fuada Kasumovića nikada nije izašla ideologija SDA, koju sa svojim zastupnicima preletačima već drugi mandat drži na vlasti u ZDK. Fuad Kasumović treba jednom za sva vremena zapamtiti da nijedan zastupnik unazad nekoliko mandata u Skupštini ZDK nije napustio SDP i izdao povjerenje svojih birača.Jedina istina koju je rekao u svom intervju Fuad Kasumović, jeste da on nije iz Zenice, a sve ostalo je laž.

                                                                                             KO SDP BiH ZDK / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE