ZDKPolitikaKO A-SDA ZDK: Počele su predizborne aktivnosti A-SDA

KO A-SDA ZDK: Počele su predizborne aktivnosti A-SDA

Stranka demokratske aktivnosti A-SDA za evropsku BiH uspješno je otpočela predizbornu kampanju. Održavanje predizbornih skupova ili razgovora sa našim sugrađanima, te drugih oblika komunikacije sa građanima u protekla tri dana obavljeno je u Lokvinama, Stranjanima, Gradišću, Tetovu, Banlozima, Pojskama i Vrselju.

U svim ovim mjestima građani su pokazali izrazito nezadovoljstvo zbog teškog stanja u koje su dovedeni inertnim odnosom vladajućih stuktura u posljednjih dvadesetak godina, kao i izuzetno interesovanje za aktivnosti A-SDA stranke, za njene projekte izlaza iz političke i ekonomske krize, te za opće poboljšanje uslova života.

Predsjednik Kantonalnog odbora stranke i nosilac liste kandidata za Kantonalnu skupštinu, mr. Ramo Isak, u svojim obraćanjima naglasio je strateške izborne ciljeve A-SDA stranke, te načine prevazilaženja mnogobrojnih životnih problema. Građani su sa odobravanjem pratili njegova obraćanja, a u druženju s predsjednikom Isakom iskazali su puno povjerenje prema njegovom dosadašnjem političkom i humanitarnom djelovanju.

Na svim ovim skupovima predstavljene su kandidatske liste A-SDA stranke, sa istaknutim stručnim i nekompromitiranim kandidatima, kojima do sada nije ukazana prilika da svoje bogato znanje upotrijebe u korist svih građana. U razgovorima sa građanima, dr.sc. Taib Spahić, kao kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH, pojasnio je koji su prioriteti Bosne i Hercegovine na njenom reformskom putu, naglašavajući da budućim poslanicima na svim nivoima vlasti politika ne treba biti radno mjesto kao što je to sada, nego čast i obaveza da što kvalitetnije rade i iznalaze rješenja za poboljšanje kvaliteta života građana koji su ih zbog toga i izabrali.

A-SDA će nastaviti svoju predizbornu kampanju, a na našim građanima ostaje velika odgovornost da iziđu na predstojeće izbore i prepoznaju najbolje kandidate koji će raditi u interesu države i običnog čovjeka.      


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE