PreporukaKnjiževna večer s Ivanom Lovrenovićem 20. rujna u Mostaru

Književna večer s Ivanom Lovrenovićem 20. rujna u Mostaru

U sklopu projekta ”Povezani kroz umjetnost”, kojeg provodi Klub ”Ivo Andrić”, održat će se književna večer s Ivanom Lovrenovićem u srijedu, 20. rujna s početkom u 20 sati u prostorijama Kluba ”Ivo Andrić” u Mostaru.

S autorom će o njegovoj posljednjoj knjizi ”U sjeni fantoma”, kao i o književnom opusu nastalom u posljednjem desetljeću, razgovarati Almin Kaplan,  a događaj će moderirati Nino Šarac.

Iz spomenutog Kluba najavljuju kako će se u sklopu projekta ”Povezani kroz umjetnost” održati niz događaja  u razdoblju od rujna 2023. do siječnja 2024. godine, koji će obogatiti kulturni život Mostara.

Inače, projekt ”Povezani kroz umjetnost”, provodi se u sklopu projekta Mostar – prostori koji pokreću, koji implementira People in Need BiH, uz financijsku podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva, priopćeno je iz Kluba ”Ivo Andrić”.

 

 

 

 

Visoko.co.ba/federalna.ba/Fena


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE