Lokalne TemePozitivno VisokoKlas novi sponzor NK Bosna: Prepoznata pozitivna sportska priča koja je krenula...

Klas novi sponzor NK Bosna: Prepoznata pozitivna sportska priča koja je krenula iz Visokog

Bh. kompanija Klas d.d. Sarajevo i NK Bosna dogovorili su sponzorsku saradnju za sezonu 2024/2025. Direktor kompanije Klas Madžid Avdagić i predsjednik Upravnog odbora NK Bosna Emir Bijedić ozvaničili su ugovor i tim povodom se obratili medijima.
“Klas i Bosna su brendovi koji su nadaleko poznati. Bosna je nažalost u ovom trenutku u teškoj situaciji, zbog čega je Klas odlučio pomoći. Prije nekoliko dana ja sam razgovarao s delegacijom iz kluba i prepoznao sam njihovu odlučnost i volju da Bosni vrate staru slavu. Uvjeren sam da, ako svi uradimo ono što možemo, zajednički ćemo uspjeti. Siguran sam da se ova situacija može promijeniti”, izjavio je Avdagić.
“NK Bosna je bila u stanju hibernacije kojeg je ova Uprava uspjela oživjeti. Ali sada nam je do potpunog buđenja potrebno više da to tijelo rehabilitujmo do kraja i da se Bosna vrati na put stare slave. Među prvima koji su pritekli da pomognu kada je nateže je kompanija Klas. To nećemo zaboraviti”, rekao je Bijedić.
Avdagić i Bijedić su apelovali na građane Bosne i Hercegovine da kupuju proizvode domaćih proizvođača.

NK Bosna / Visoko.co.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE