KK Visoko – KK Travnik sutra u 17:30 sati

Nakon vrijedne pobjede u Mostaru, pred košarkašima Visokog je novi težak prvenstveni izazov. Visočani će ugostiti neporaženog lidera na tabeli, ekipu Travnika, protiv koje će pokušati nastaviti sjajan pobjednički niz, mada će biti jako teško, jer gosti su u dosadašnjem dijelu sezone zabilježenim pobjedama u svim susretima, pokazali da imaju kvalitetan sastav i ulogu glavnog kandidata za promociju u viši rang takmičenja.

Trener visočkog tima Eldin Neimarlija ističe da će na krilima pobjede u Mostaru, ali i odličnih partija u pripremnom periodu, momci iz našeg grada pokušati ostvariti novi podvig, koji bi bio još jedan u nizu pokazatelja kvaliteta i snage za visoke domete.

Pobjeda bi Visočane dodatno približila i poziciji koja vodi u play off, tako da očekujemo izuzetno zanimljivu utakmicu i vrhunsku predstavu na parketu od strane obje ekipe, koje su maksimalno motivirane i spremne za nove prvenstvene izazove.

Utakmica u KSC-u Mladost: KK Visoko – KK Travnik igra se sutra (nedjelja, 21. februar) sa početkom u 17 sati i 30 minuta.