Kemalu Mušinbegoviću i Dariju Pekiću izglasano nepovjerenje

Obavještavamo sve članove, simpatizere, građane da se prostorije OOSBB u Visokom ne nalaze više na adresi u hotelu „ Piramida “ i da su premještene na novu adresu u ul. Hazima Dedića br.33 ( Dom kulture).

Ujedno obavještavamo javnost da je na vanrednoj sjednici OO SBB Visoko koja je održana 17.06.2015 godine izglasano nepovjerenje dosadašnjem predsjedniku OO Kemalu Mušinbegoviću i potpredsjedniku Dariju Pekiću. Jednoglasnom odlukom imenovan je v.d. predsjednika Vahid Ramić vijećnik u Općinskom vijeću.

OOSBB Visoko bez obzira na nastale promjene nastavlja sa intenzivnijim radom u skladu sa jasnim programskim ciljevima i zadacima koje zastupa ova stranka, prije svega u korist svih građana i u cilju prosperiteta društva i zajednice, samim time i Općine Visoko.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.