NaslovnicaLokalne TemeKantonalni od...

Kantonalni odbor SDA ZDK: Na općinskim izborima imat ćemo kandidate za načelnike i gradonačelnike u svim općinama i gradovima

Na sjednici Kantonalnog izvršnog odbora SDA Zeničko-dobojskog kantona kojom je predsjedavao Miralem Galijašević, predsjednik KO SDA, razmatrana je aktuelna politička situacija u ZDK.

KIO je ocijenio da je Vlada ZDK uspješno odgovorila izazovima pamdemije covid 19, te da je donijela kvalitetne odgovarajuće mjere u zdravstvenoj zaštiti stanovništva ZDK, kao i mjere u cilju ublažavanja ekonomskih posljedica pandemije. KIO se zahvaljuje zdravstvenim radnicima, policajcima i drugim učesnicima u borbi protiv covida 19, a građanima čestita na odgovornom ponašanju i pridržavanju propisanih mjera.

KIO je donio zaključak da općinske organizacije SDA započnu aktivnosti na pripremama za naredne općinske izbore.

SDA ZDK će na narednim općinskim izborima imati kandidate za načelnike i gradonačelnike u svim općinama i gradovima.

“S obzirom da je SDA najjača politička partija u Zeničko-dobojskom kantonu, očekujemo da ćemo ubjedljivo pobijediti na predstojećim općinskim izborima i nastaviti upravljanje političkim procesima u ZDK.”, saopćili su iz press službe KO SDA ZDK.

Visoko.co.ba / KO SDA ZDK

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.