Lokalne TemeKantonalni ministar Adnan Sirovica u utorak posjetio Visoko

Kantonalni ministar Adnan Sirovica u utorak posjetio Visoko

U utorak je ministar za boračka pitanja Ze-do kantona Adnan Sirovica posjetio Visoko. Prilikom posjete ministar je obišao tri spomen obilježja u izgradnji u MZ Orašac, Veliko Čajno i Loznik. Tom prilikom je obećao pomoć Ministarstva za boračka pitanja u završetku radova, jer očuvanje tekovina odbrambeno-oslobodilačkog rata su trajna obaveza i izgradnjom spomen obilježja čuvaju se sjećanja na naše šehide koje ne smijemo nikada zaboraviti.

Ministar Sirovica se sastao i sa predstavnicima Udruženja dobitnika najvećih ratnih priznanja grada Visoko, gdje ga je predsjednik Udruženja Ferid Provalić upoznao sa aktivnostima samog Udruženja i projektima koje planiraju realizovati.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE