Kandidati SDA Visoko su iskusni, provjereni i pouzdani

Večeras je u prostorijama SDA Visoko održana interaktivna radionica, izvučene poruke i definisani pravci u aktivnostima koje treba realizovati u završnici kampanje.

Konstatovano je da nakon dvadeset realizovanih skupova na terenu, svima je postalo jasno da SDA ima ubjedljivu podršku naših građana!

Svi su svjesni da Bošnjacima nisu potrebni nikakvi eksperimenti. Naš narod dobro razumije šta su državni interesi, te ko su destruktivci i smutljivci koji u kontinuitetu pokušavaju razjediniti narod!

Također, svi su svjesni da kandidati SDA Visoko pripadaju svom narodu, dijele vrijednosti i iskustva svog naroda i imaju kapacitet da brane interese Visokog, Bošnjaka i države Bosne i Hercegovine.

Kandidati SDA Visoko su iskusni, provjereni i pouzdani! Imaju znanje, izuzetnu moralnu i karakternu snagu i njima možemo povjeriti da predstavljaju narod!

Pozivamo Vas da im date snažnu podršku, jer oni izdati ne znaju!

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.