Kandidati iz naroda u posjeti narodu

Dana 18.09.2018. godine održali smo veliku interaktivnu tribinu s građanima Goduše.

Uz snažnu podršku naroda Goduše predstavili smo kandidate SDA za Skupštinu Zeničko Dobojskog kantona i to:

– Mirelu Mateša Bukva na broju 8.
– Kemala Mušinbegovića na broju 17.
– Eminu Jusić na broju 26.
– Emira Džafića na broju 35.

i kandidate za Parlament Federacije:

– Mirzu Ganića na broju 3.
– Mersihu Sarač na broju 9.

Nakon predstavljanja kandidata, kandidati su se obratili prisutnim.

Istaknuto je da je Bosna i Hercegovina mala zemlja, s malom ekonomijom i bez stavljanja u funkciju svih raspoloživih resursa ne možemo očekivati ubrzan razvoj.

Ekonomski razvoj zemlje predstavlja osnovu za sveobuhvatnog napredaka i društvenog progresa. Ekonomija Bosne i Hercegovine mora biti povezana s privredom i privrednicima, a održiv ekonomski razvoj samo može biti oslonjen na stabilnu državu, bez prijetnji, izazova i rizika.

Zbog pomenutog nam treba snažna SDA, jer uz SDA snažna je i naša draga domovina Bosna i Hercegovina.

Građanima je prezentiran i značaj ovih izbora za Bosnu i Hercegovinu, te pojašnjeni projekti koji sistemski publikuju negativnosti o SDA kao dežurnim krivcima za sve, a sve u cilju uništavanja jedinstva i snage Bošnjačkog naroda.

Interesantno je  da mnogi svoje  kampanje grade na napadanju Stranke demokratske akcije, dok zanemaruju prezentirati šta su uradili, šta rade i šta će uraditi!? Očigledno da je takvim jedini plan napasti SDA, a takvi planovi su projekti onih koji ne vole BIH.

Političke stranke nisu neprijatelji, već konkurenti, a konkurenti se bore da u rezultatima budu bolji jedni od drugih!

Birate najbolje, birajte SDA!

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.