NaslovnicaZDKKakanjka Hadž...

Kakanjka Hadžera treba našu pomoć: Za operaciju kuka potrebno 30.000 eura

Dvanaestogodišnjoj Hadžeri Pipo potrebna je naša pomoć kako bi uspješno otputovala u Tursku na liječenje i u Kakanj se vratila bez problema kojeg je imala pri polasku.

Hadžera je rođena 1.12. 2008. godine sa jednom kraćom nogom zbog čega treba na operaciju kuka koju je nemoguće uraditi u Bosni i Hercegovini, kažu iz porodice.

Doktori u Turskoj dali su garanciju da će se Hadžera nakon operacije oporaviti, u suprotnom ukoliko se operacija ne obavi prijeti joj invalidnost kičme.

Hadžera se do sad liječila u Sarajevu i ovo bi bila njena prva operacija.

Za liječenje je potrebno 30.000 eura, plus dodatni troškovi (prevoz, smještaj za vrijeme liječenja ali i roditelj koji će biti u pratnji).

Kontakt: 062 292 804

Uplate iz Bosne i Hercegovine u valuti KM možete izvršiti na račun majke:

BBI Bank Sarajevo

Almina (Ramiz) Pipo

141-356-13103932-12

visoko.ba/kakanj-x.com

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.