ZDKKakanj se priprema za vakcinisanje protiv COVID-19: Mogu se izvršiti prijave

Kakanj se priprema za vakcinisanje protiv COVID-19: Mogu se izvršiti prijave

Obavještenje o aktivnostima JU “Dom zdravlja” Kakanj na planu imunizacije protiv COVID-19:

Operativni tim JU „Dom zdravlja“ Kakanj u vezi novog korona virusa (COVID-19) obavještava građane Općine Kakanj, kao i sve privredne i druge subjekte da mogu izvršiti prijavu za vakcinisanje protiv COVID-19 u JU „Dom zdravlja“ Kakanj i to na jedan od sljedećih načina:

Građani, odnosno osiguranici koji svoje pravo na zdravstvenu zaštitu ostvaruju u JU „Dom zdravlja“ Kakanj mogu se svakodnevno, radnim danima od 07-15 sati, prijaviti u svoju ambulantu porodične medicine, te izvršiti prijavu za vakcinisanje protiv COVID-19,- svi privredni, odnosno pravni subjekti, pogotovo trgovačke i ugostiteljske organizacije (kao i sve druge organizacije) koje broje preko 5 zaposlenih, mogu prijaviti broj svojih zainteresovanih radnika, odnosno nezainteresovanih radnika za vakcinisanje protiv COVID-19 s tim da su u obavezi da ispred svoje organizacije odrede kontak osobu koja će nastaviti daljnju komunikaciju sa JU „Dom zdravlja“ Kakanj (prvi kontakt je dostava podataka na sljedeći e-mail: [email protected]).

Sve navedene aktivnosti se sprovode blagovremeno kako bismo bili spremni za vakcinisanje protiv COVID-19 odmah po prispijeću istih o ovu zdravstvenu ustanovu.

Svi zainteresovani za prijavu za vakcinisanje protiv COVID-19 mogu se prijaviti putem sljedećih brojeva telefona: 032/460-964, 032/465-989, 032/460-950 ili 032/460-958.

 

Visoko.co.ba/Kakanjinfo.com


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE