Lokalne TemePolitikaKafa sa Našom strankom u Visokom u srijedu 23.8. u 19.00 sati

Kafa sa Našom strankom u Visokom u srijedu 23.8. u 19.00 sati

Naša stranka je od mlade i perspektivne političke opcije u kakvom je statusu bila 10-ak godina nakon osnivanja danas izrasla u značajnu i veliku političku stranku koja je u vlasti na svim nivoima vlasti u BiH. Kao takva, suočava se sa velikom odgovornosti ali i obavezom da radi na najvišem nivou i da odgovori na teške izazove vremena u kojem živimo.

Na kafi sa građanima Visokog, visoki zvaničnici Naše stranke žele podijeliti svoja iskustva i stavove, ali i otvoriti temu ponovnog osnivanja Gradskog odbora Naše stranke u Visokom.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE