Lokalne TemeSportJuniori oslobođeni plaćanja članarine i nova oprema za omladinske selekcije NK Bosna

Juniori oslobođeni plaćanja članarine i nova oprema za omladinske selekcije NK Bosna

Na jučerašnjem sastanku UO NK Bosna Visoko donešena je sljedeća odluka: Upravni odbor NK Bosna Visoko zajedno sa koordinatorom omladinskog pogona donijeli su jednoglasnu odluku da se selekcija juniora oslobodi plaćanja članarine, te da sva izlazna godišta će potpisati ugovor sa prvim timom NK Bosna Visoko.

Također, Upravni odbor zajedno sa koordinatorom omladinskog pogona, Muzaferija Edinom obezbijedili su sve takmičarske selekcije sa novom gartinurom dresova za nadolazeće utakmice, te za svih šest selekcija obezbjeđenje su nogometne lopte i potrebni rekviziti za treniranje. Svaka selekcija će dobiti po petnaest lopti i određeni broj rekvizita.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE