NaslovnicaPreporukaJubilarni 60....

Jubilarni 60. MESS u potpuno novom formatu i traje godinu dana

Jubilarni 60. Internacionalni teatarski festival MESS bit će održan u potpuno novom formatu i trajat će godinu dana. Nova realnost, kreirana uslijed pandemije, te smanjenje budžeta, uslovili su da organizatori odluče da svakog mjeseca, od septembra 2020. do kraja septembra 2021, publici predstave  sadržaje koji su trebali biti održani od 1. do 9. oktobra. Festival će biti otvoren sutra predstavom Sarajevskog ratnog teatra “Nije to to”, slovenskog reditelja Tomija Janežiča i imat će četiri igranja, uz ograničenja i epidemiološke mjere, što podrazumijeva maksimalno 35 osoba u publici po igranju.

 

 

 

Visoko.co.ba/federalna.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.