NaslovnicaLokalne TemeJU Gradska bi...

JU Gradska biblioteka Visoko Vas poziva na promociju knjige ”Probudi svoje srce” i razgovor sa autorom Ammarom Bašićem

Knjiga ”Probudi svoje srce” drugo je djelo hafiza Ammara Bašića. Sadrži 365 motivacijskih poruka kojima autor bodri i podstiče čitatelja na buđenje svijesti i podizanje svojih ambicija. Radi se o kratkim, jasnim i motivirajućim porukama, a ideja knjige je da ista bude svakodnevni priručnik čitatelju, posebno u trenucima nemoći, iskušenja ili pada ambicija. Kako i sam autor ističe: ”Namjera je probuditi elan za uspjehom i probuditi žar dobra u svakom čovjeku. Ako se desi promjena u našem srcu, i ako se motivišemo na ozbiljne odluke unutar nas samih, to će prirodnim slijedom događaja mijenjati i našu stvarnost. Stoga, u buđenju srca pojedinca je i buđenje sretne porodice, uspješnog radnog kolektiva, i općenito zdravog društva.”

Gradska biblioteka Visoko ovu promociju organizuje u saradnji sa Medžlisom islamske zajednice Visoko. Promocija će se održati u Kulturnom centru Altindag Visoko u utorak, 21.03.2023. godine u 18.30. sati.

Svi ste dobrodošli!

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.