Lokalne Teme(VIDEO) Josip Pejaković: "Prepoznajte drugačijeg kao kvalitet i kao prijatelja, a ne...

(VIDEO) Josip Pejaković: “Prepoznajte drugačijeg kao kvalitet i kao prijatelja, a ne kao neprijatelja!”

Josip Pejaković, glumac, muzičar, pisac, a prije svega čovjek, nakon velikih zdravstvenih problema svoj mir i liječenje našao je u kompleksu Ravne u Visokom. Kako sam ističe, boravak u tunelima Ravne mu je donio oporavak i na tome neće stati. Ujedno, ispred tunela Ravne promoviše i svoju posljednju knjigu “Zajednička molitva”, ali i svoja ranija djela. Poslušajte polusatni razgovor sa Josipom Pejakovićem i saznajte između ostalog i kakva ga životna sudbina veže za Zaima Muzaferiju i Omera Pobrića, za Visoko, za Semira Osmanagića i Fondaciju, ali i čujte kako Josip recituje i pjeva o sevdahu i sevdalinci, kao i još mnogo toga…

Visoko.co.ba/Neven Krajišnik


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE