Lokalne TemeJoš sedam mladih visočkih rukometaša pozvano u mlađe selekcije BiH

Još sedam mladih visočkih rukometaša pozvano u mlađe selekcije BiH

Nakon što je u RK “Bosna Ekoenergija” Visoko stigao dopis iz Rukometnog saveza BiH u kojem stoji poziv mladom visočkom rukometašu Eminu Huseljiću za okupljanje muške omladinske reprezentacije BiH, selekcija 2006/07. godište, u visočki klub je stigla još jedna lijepa vijest, a u pitanju je poziv za još sedam igrača i to u selekciju 2008/09. godišta.

Naime, poziv selektora Franje Borasa dobili su Husejn Bojčić, Namik Trgo, Faris Škrgić, Aldin Smajlović, Bakir Brkić, Eldar Burić i Senad Gunić te se trebaju javiti na okupljanje u Zavidoviće u nedjelju, 2. aprila ove godine.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE