RK Bosna Vispak: Još nije kasno za novogodišnje poklone, upišite vašeg dječaka u našu školu rukometa!

Naši dječaci ne provode dane gledajući u mobitele, oni uživaju u odličnoj atmosferi, vježbanju i druženju sa svojim drugarima koji su pod nadzorom Nedžada Imamagića, magistra sporta i tjelesnog odgoja.

RK Bosna Vispak širi porodicu, ako imate dječaka koji ima 7-9 godina sada je vrijeme da mu poklonite najbolji novogodišnji poklon!

Još nije kasno za novogodišnje poklone! Upišite vašeg dječaka u našu školu rukometa!Naši dječaci ne provode dane gledajući u mobitele, oni uživaju u odličnoj atmosferi, vježbanju i druženju sa svojim drugarima koji su pod nadzorom Nedžada Imamagića, magistra sporta i tjelesnog odgoja.RK Bosna Vispak širi porodicu, ako imate dječaka koji ima 7-9 godina sada je vrijeme da mu poklonite najbolji novogodišnji poklon!Naši treninzi su u KSC "Mladost" – srijeda 20:30h; petak 19h i u dvorani Franjevačke klasične gimnazije subota i nedelja u 9:30h.Svi ste dobrodošli!#budibosna #mismoporodica

Gepostet von RK Bosna Vispak am Freitag, 10. Januar 2020

Naši treninzi su u KSC “Mladost” – srijeda 20:30h; petak 19h i u dvorani Franjevačke klasične gimnazije subota i nedelja u 9:30h.

Svi ste dobrodošli!

RK Bosna Vispak / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.