Lokalne TemeSportJoš jedan kadet potpisao ugovor sa prvim timom NK Bosna

Još jedan kadet potpisao ugovor sa prvim timom NK Bosna

U skladu sa novom politikom kluba i stavljanja u fokus i proioritet igrače iz svoje škole nogometa NK Bosna je potisala još jedan ugovor sa članom kadetske selekcije.

– Radi se o talentovanom golmanu Maliku Hasečiću i novoj strategiji i politici kluba. Ovo je treći igrač iz kadetske ekipe sa kojim smo potpisali ugovor. Imamo zaista mladu i dobru ekipu i vjerujem da će dugoročno takav pristup dati rezultat. Prvi golman ekipe je također iz juniorske ekipe, a dva “najstarija” igrača su nam 1996., odnosno 1997.godište. Svjesno rizikujemo sa ciljem dugoročne koristi za klub – izjavio je trener Mensur Džaviti.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE