Lokalne TemeSportJoš jedan Brazilac dolazi u NK Bosna, klub ide na pripreme u...

Još jedan Brazilac dolazi u NK Bosna, klub ide na pripreme u Hercegovinu

Victor Leonardo Elias Da Silva je novi Brazilac koji će se kao pojačanja pridružiti ekipi NK Bosna 24.01., na pripremama za narednu sezonu. Pored pojačanja u igračkom kadru kako nam je potvrdio predsjednik Nermin Kadrić bit će pojačan i stručni štab, a dogovorene su i pripreme u toplijim krajevima za polovinu februara koje će se odraditi u kompleksu “Borik” u Bijelom polju kod Mostara, a dogovorene su već i dvije pripremne utakmice i to sa NK Ljubuški i NK GOŠK.

Uprava FK Velež je također bila korektna prema našem klubu ponudivši svoj teren sa plastičnom podlogom za treniranje.

”Pored ovih šest igrača čija su imena izašla u javnost jer su i zvanično novi igrači Bosne, u pregovorima smo sa još četiri vrhunska i iskusna igrača koji su nam potrebni za prvo mjesto što je naša ambicija i krajnji cilj na putu povratka u Prvu ligu FBiH” – rekao je za Visoko.co.ba predsjednik kluba Nermin Kadrić.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE