JKP Visoko: Literarni konkurs „ Ne prljaj, čisto je cool“

OSNOVNE ŠKOLE OPĆINE VISOKO

(4 PODRUČNE I 2 GRADSKE)

 

Literarni konkurs „NE PRLJAJ, ČISTO JE COOL“

Povodom velikog proljetnog čišćenja divljih deponija,korita rijeka i uređenja životne okoline proširenjem mreže organizovanog odvoza komunalnog otpada JKP „Visoko“ d.o.o. Visoko raspisuje literarni konkurs  „ Ne prljaj, čisto je cool“, za učenike Osnovnih škola općine Visoko.

Pravo učešća imaju svi učenici uzrasta od VI – IX razreda osnovne škole,a radovi treba da budu tematski,vezani za nužnost čišćenja i očuvanja životne sredine.Kuće su nam uvijek bile uredne i čiste, vrijeme je da uradimo nešto i za naše šire okruženje.Kako su sve dobre ideje kretale od najmlađih vjerujemo da će i sada mladost  prva pokazati kako može drukčije i bolje .Pokrenimo zajedno misli i djela  ka dugačijem odnosu spram vlastitog okruženja.  JKP „Visoko“ d.o.o Visoko će najbolje radove nagraditi vrijednim novčanim nagradama .

Svaka škola dostavlja u JKP „Visoko“ d.o.o . Visoko tri najbolja rada, a Komisija će između pristiglih izabrati najbolje i nagraditi iznosom od 100 KM.Rok za dostavu radova je  4. april 2018.godine.

Novčane nagrade će biti uručene na manifestaciji obilježavanja Dana škole.

 

 

JKP „Visoko“ d.o.o Visoko