JKP Visoko: Asfaltiranje prokopa u Šarenim Hanovima

Obavještavamo stanovnike naselja Šareni Hanovi iz MZ Moštre, da je izvođač radova u njihovom naselju danas započeo sa asfaltiranjem prokopa koji su nastali usljed radova na proširenju gradske vodovodne mreže.

Također, u sklopu projekta “Proširenja gradskog vodovodnog sistema Grada Visoko – Podsistem Moštre“, navedeni završni radovi realizovat će se u sljedećim mjesnim zajednicama: Topuzovo Polje, Moštre, Kološići, Liješeva i Orašac.

Asfaltiranje prokopa koji su nastali usljed radova na proširenju gradske vodovodne mreže u  navedenim mjesnim zajednicama započeli su danas (22.7.2021.g)te prema planu i programu trajat će do ponedjeljka (26.7.2021.g).

Zahvaljujemo se stanovništvu iz svih navedenih mjesnih zajednica što su za vrijeme izvođenja prethodnih radova na navedenoj lokaciji ukazali veliko strpljenje, te su izvođači radova bili u mogućnosti da kvalitetno izvrše navedene aktivnosti, te ih ovim putem molimo za dodatno strpljenje.

Završetkom svih radova na proširenju vodovodne mreže u svim navedenim mjesnim zajednicama i naseljima, te završetkom velikog navedenog projekta trajno će riješiti pitanje vodosnabdijevanja stanovništva sljedećih mjesnih zajednica: Topuzovo Polje, Moštre, Kološići, Liješeva i Orašac.

Zahvaljujemo se stanovništvu na ukazanom povjerenju i strpljenju tokom izvođenja radova!
JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko