NaslovnicaZanimljivostiJednostavi tr...

Jednostavi trik koji otkriva trebate li prekinuti vezu

Jana Hocking, stručnjakinja za veze, otkrila je kako jednostavno možete utvrditi da li vaša veza treba da se prekine ili nastavi.

“Obično radim ovaj test nakon nekoliko izlazaka ili prvih mjeseci veze. Dobro pogledam muškarca s kojim sam u vezi i zamislim scenu kako idemo matičaru”, pojašnjava.

Hocking ističe da je važno kako se osjećamo i šta mislimo u trenutku kada zamislimo da smo s partnerom pred matičarem.

“Postavim pitanje: Da li bih se razveselila i bila uzbuđena zbog toga što se udajem za tu osobu? Da li bih pomislila da imam toliko sreće što se udajem za njega? Ili bih pomislila: On izgleda kao osoba s kojom bih imala pristojan živo?”, kaže Hocking.

Potom nastavlja da ako se dogodi prva opcija, onda trebate biti sretni zbog toga što se udajete/ženite za pravu osobu. Međutim, ako ste pomislili na opciju dva najbolje je da prekinete vezu, jer niste zaljubljeni.

“Druga opcija ne nudi pravu ljubav, već sigurnu ljubav”, poručila je.

 

 

 

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.