Jedna želja, jedan poklon, jedan osmijeh

ISPUNIMO NOVOGODIŠNJE ŽELJE DJECI BEZ RODITELJSKOG STARANJA

Nova godina se bliži, hajdemo zajedno obradovati djecu u Bosni i Hercegovini! A mališani iz domova za bez roditeljskog staranja, institucija za pomoć i podršku djeci sa posebnim potrebama, kao i djeca iz hraniteljskih porodicasu također naša djeca, sa svojim malim i velikim željama koje imamo priliku ispuniti.

Prošle godinepokazali smo im da nisu sami, da neko misli na njih i spreman im je ispuniti neke od njihovih želja.

Hiljade Bosanaca i Hercegovaca u zemlji i inostranstvu, od Australije do Amerike, Njemačke, Portugala i Dubaija,zajednički je na platformi zadjecubih.online ispunilo šesto osamdeset i jednu (681) dječju želju. Za samo nekoliko dana svi pokloni su kupljeni i stigli su na adrese mališana.

Za neke od njih bio je to prvi ikada paket koji su baš oni dobili. Samo njihov. Stizale su barbike, bicikli, kamioni, slagalice, trenerke, slatkiši. I svi su bili posebni, važni i njima najbolji.

Motivirani prošlogodišnjom uspješnom realizacijom, ljudskom dobrotom i velikom željom i energijom da djeciizmamimo osmijeh na lica, i ove godine nastavljamo lijepu priču o jednoj želji, jednom poklonu i jednom osmijehu.

Šta možete učiniti?

Kao i prošle godine, dostavljene su nam liste želja koje smo objavili na platformi zadjecubih.onlineNa listama su incijali djece, kako bismo zaštitili njihovu privatnost, no divni ljudi koji brinu o njima staraju se da svako dijete dobije svoj poklon.

Sve što trebate uraditi je da pronađete želju koju ste u prilici ispuniti.Označiteželju, kupite poklon i pošaljite gaili odnesite lično na navedenu adresu, uz navedene inicijale djece.   

Ispunite želju, donesite osmijeh nekom na lice! Sretni praznici!


Ukoliko imate informaciju o ustanovama koje se žele uključiti u akciju i djeci o kojoj brinu ispuniti želju, te ukoliko trebate više informacija o samoj akciji, možete nam se javiti na:
poklon@zadjecubih.online