NaslovnicaLokalne TemeJavni poziv z...

Javni poziv za učešće u Programu sufinansiranja zapošljavanja i samozapošljavanja u oblasti poljoprivrede

Informišemo građane općine Visokog da je Federalni zavod za zapošljavanje ponovo otvorio Javni poziv za učešće u Programu sufinansiranja zapošljavanja i samozapošljavanja u oblasti poljoprivrede 2016.

Apliciranje će se, kao i ranije, moći vršiti putem internet stranice Zavoda www.fzzz.ba. gdje nezaposlena lica mogu da nađu i osnovne informacije o postupcima, proceduri i aktivnostima iz Programa. Nezaposlena lica se, također, mogu obratiti za pomoć Ministarstvu/Službi/Birou prilikom ispunjavanja elektronskog obrasca prijave.

Cilj ovog Programa jeste omogućiti poticaj za osobe sa evidencije nezaposlenih u Federaciji BiH radi samozapošljavanja i zapošljavanja u novoregistriranim i već postojećim poslovnim subjektima (obrtima) u oblasti poljoprivrede.

Biro za zapošljavanje
Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.